Bekijk Natasha Rothwell deel haar nachtelijke huidverzorgingsroutine

Je herkent misschien het handwerk van Natasha Rothwell op Insecure, de populaire HBO-serie waaraan ze werkt als schrijver, showregisseur en co-producer. Als ze niet druk is in de schrijverskamer of op de set, verwent Rothwell haar huid met de beste van de beste huidverzorgingsproducten.

In deze aflevering van Go to Bed with Me breekt Rothwell haar nachtelijke huidverzorgingsroutine af en onthult al haar favoriete producten van het Vintner’s Daughter Active Botanical Serum tot de Sunday Riley Tidal Brightening Enzyme Water Cream. Je kunt haar routine hieronder ook winkelen.

Rothwell zegt dat ze een gecombineerde huid heeft, wat betekent dat bepaalde plekken op haar huid extreem droog of vettig kunnen zijn. Om met de inconsistentie om te gaan, heeft ze een routine samengesteld die een remedie biedt voor elke aandoening.

Eerst verwijdert ze haar make-up met Sonya Dakar’s Clean Canvas Cleansing Oil. ‘Het is ongelooflijk’, zegt ze over het product. “Het trekt echt de make-up af die waterdicht is, die nergens heen wil. Ze zegt: ‘Je gaat ergens heen en het zit niet op dat gezicht.'”

Rothwell gaat ook voor Farmacy’s Green Clean Makeup Meltaway Cleansing Balm, de op olie gebaseerde reiniger die ze ‘geweldig’ noemt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *