Hoe druk je op nagels als een professional toe

We hoeven je niet te vertellen dat een gepolijste, spaanvrije set nagels je hele humeur onmiddellijk kan verbeteren. Alleen omdat je op dit moment niet bij je nagelstyliste kunt komen, wil nog niet zeggen dat je een onberispelijke mani moet opofferen – of zelfs moet proberen je eigen nagels te schilderen. Ingedrukte nagels kunnen vakkundig de plaats innemen van een nieuwe laag nagellak en ze zijn gemakkelijker op te lijmen dan je zou denken. We vroegen de beroemde nailartiest en KISS-merkambassadeur Gina Edwards om de do’s en don’ts te ontdekken van het aanbrengen van druknagels als een professional.

GROOTTE DOET ER TOE

Niet elke nagel in je kit is even groot. Om er zeker van te zijn dat je de juiste spijker hebt gekozen, controleer je het nummer op de achterkant van de drukknop; nul is de grootste voor je duim en 11 is de kleinste voor je pink. Maar niet alleen de maat is belangrijk. “Kies bij het kiezen van een drukknop een stijl die past bij uw dagelijkse levensstijl”, legt Edwards uit. “Factor in vorm, lengte en nagelontwerpen.” Als je tussen twee maten in zit, raadt Edwards aan om kleiner te gaan zodat de opdruk niet op je huid overlapt.

REINIG EERST

Net als bij een klassieke manicure, is prep een cruciale stap, te beginnen met een grondige reiniging. Nadat je je nagelriemen hebt teruggeduwd om overtollige huid te verwijderen, reinig je de nagel met een alcohol-prep-pad om ervoor te zorgen dat er geen olie of vuil op je handen zit, merkt Edwards op. Dit preparaat helpt de persen beter aan je nagels te hechten. Press-on kits zoals die van imPRESS bevatten vaak een pad. U kunt ook een wattenbolletje gedrenkt in ontsmettingsalcohol op uw nagels drukken. Deze cruciale stap zal ook helpen om eventuele nagellak te verwijderen.

BEREIK VOOR LIJM

Als je kiest voor drukwerk als tijdelijke oplossing, gebruik dan de plakband die in de set zit. Om je nagels te verlengen – die volgens Edwards doorgaans vijf tot tien dagen duren – voeg je een beetje lijm toe. “Afhankelijk van je nagelbedden en levensstijl, kun je persen soms de afgelopen 10 dagen uitrekken,” voegt ze eraan toe.

TOEPASSEN BIJ EEN HOEK

Breng bij het aanbrengen van drukkers de nagel tot aan de nagelriem aan en breng deze onder een neerwaartse hoek aan. Volg door druk uit te oefenen op het midden van de nagel en aan beide kanten te knijpen om de lijm of lijm te laten stollen.

BESTAND LAATSTE

Hoewel het verleidelijk kan zijn om de druk erop te vijlen zodra deze je natuurlijke nagel raakt, wacht je tot je de hele set in vorm hebt aangebracht. “Contour de nagels altijd vanaf de zijwanden om ze taps toe te laten lopen voor een nog natuurlijkere look”, zegt Edwards. “De nagelbedden van iedereen zijn anders en contouren zijn de sleutel voor super natuurlijk ogende nagels.”

VERWIJDEREN MET GEMAK

Het verwijderen van opdrukspijkers is vrij eenvoudig”, verzekert de KISS-ambassadeur. “Als je een zelfklevend drukmiddel aanbrengt, kan het eenvoudig worden verwijderd met warm water en een beetje olie.” Als u voor lijm hebt gekozen, verandert het verwijderingsproces, maar is het nog steeds eenvoudig. “Plaats een op aceton gebaseerde remover in een kleine keramische of glazen schaal en laat je nagels 10 minuten weken, of gebruik een lijmverwijderaar zoals Glue Off van KISS Products”, zegt Edwards.

HOUD OF TOSS

Hoewel sommige spijkers, zoals de imPRESS-sets, voor eenmalig gebruik zijn, zijn er een hele reeks persen die opnieuw kunnen worden gebruikt. Als je op zoek bent naar een herbruikbare set, probeer dan Static Nails, die gemakkelijk kan worden verwijderd en opgeborgen voor volgend gebruik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *