Geen ruimte, geen probleem met deze 10 kleine maar verfijnde slaapkamers

Van grote stadsappartementen tot vintage huisindelingen, moderne ruimtebeperkingen vereisen een ontwerp dat de mogelijkheden van klein vergroot. Dus als je slaapkamer een sierlijke make-over nodig heeft en je bang bent dat je niet genoeg beenruimte hebt om mee te werken, dan ben je hier aan het juiste adres! Omdat we hier zijn om te bewijzen dat klein kan, inderdaad, super stijlvol.

Als het gaat om moderne en luxe ontwerpideeën, beweren verschillende bronnen dat er een zitgedeelte, een klein kantoor of een kingsize bed in uw slaapkamer moet zijn. Maar onthoud één ding: het belangrijkste doel van elke slaapkamer is om een ​​rustgevende ruimte te bieden waar men kan rusten en opladen. En daarvoor heb je niet veel beenruimte nodig.

Gelukkig bestaan ​​er verschillende decoratietips voor kleine slaapkamers. Neem bijvoorbeeld meubels. Kies nooit voor het grootste bed in de winkel, hoe luxe het ook mag lijken. Wil je echt dat die kleine slaapkamer er nog krap uitziet en aanvoelt? Ga liever met eentje met een klein postuur, zoals een slank ijzeren ontwerp met een transparant hoofdeinde en geen voeteneinde.

Andere beproefde tips zijn onder meer:

• Het kiezen van een hangend nachtkastje in plaats van een volwaardige kledingkast

• Montage van bedverlichting

• Gaat met een licht en helder kleurenschema

• Door horizontale patronen / texturen aan de muren toe te voegen, wordt de ruimte breder dan hij is

• Investeren in een multifunctioneel bed (zoals ingebouwde opbergvakken)

• Uw bed voor het raam plaatsen om de vloerruimte te maximaliseren

• Het toevoegen van meer of grotere spiegels om het licht te helpen reflecteren.

Laten we inspiratie opdoen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *