Meubelaccessoires en interieurdecoratie in Rome

Meubelaccessoires zijn geëvolueerd van eenvoudige aanvullingen tot protagonisten van een interieur. Degenen die ooit werden beschouwd als decoratieve elementen, misschien om een ​​ruimte te vullen die leeg is gelaten door een meubelstuk, zijn tegenwoordig objecten die karakter geven en het uiterlijk van een kamer kunnen veranderen.

In dit Ideabook zien we hoe zelfs een bepaalde plank of een met de hand geborduurd kussen een kamer persoonlijkheid kan geven en het op een unieke manier kan karakteriseren, vooral als er gekozen wordt voor handgemaakte meubelaccessoires. In tegenstelling tot industriële accessoires, hebben handgemaakte accessoires het voordeel dat ze aanpasbaar zijn en zich kunnen aanpassen aan een context volgens individuele behoeften.

Het is niet nodig om een ​​kenner te zijn, vertrouw gewoon op professionals die dankzij ervaring kunnen transformeren en een nieuwe identiteit aan een ruimte kunnen geven. Dit is het geval bij de projecten die worden uitgevoerd door Art of Living, door Alberto Cerracchio en Adina Berti, een studio met dertig jaar ervaring in restyling, interieurdecoratie, restauratie en interieurontwerp. De professionals van Art of Living proberen altijd in te leven in de klant, om hen volledig te kunnen bevredigen en hun wensen te interpreteren.

Oplossingen voor elk budget en elke behoefte, maar nooit banaal of voor de hand liggend. Creativiteit en diepgaande kennis van technieken en materialen stellen ons in staat om altijd een idee te vinden om een ​​omgeving te verfraaien.

Een kolom in het midden van een kamer kan als storend element worden gezien. Als we het schilderen met een mariene spons en penseeltechniek en het behandelen met een wasafwerking, wordt het de hoofdrolspeler.

De kolommen kunnen ook worden toegevoegd om een ​​woonkamer op een originele manier in te richten. In het project op de foto werden de gekleurde keramische kolommen in verschillende secties gedraaid en vervolgens versierd.

De boekenkast is een van die meubelelementen die vaak helpen bij het oplossen van problemen met partitionering of het vullen van de ruimte. Het gebruik ervan als designmeubel wordt zelden overwogen.

Nog een gepersonaliseerde boekenkast, dit keer aan de muur, gemaakt van hout en baksteen. De decoraties zijn gemaakt van marinespons en penseel met natuurlijke kleuren en laatste wasbehandeling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *